Online administratie

Het goed verzorgen van de financiële administratie is voor veel ondernemers een onderdeel dat er bij inschiet. Echter, bij een goed gevoerde en up-to-date bijgehouden administratie kan een ondernemer precies zien hoe zijn of haar onderneming ervoor staat. Het wordt dan ook makkelijker om de juiste beslissing voor de onderneming te nemen.

Voor wie?

Rokade Advies B.V. richt zich voornamelijk op (inter)nationale MKB-ondernemingen waarvoor geldt dat die niet groot genoeg zijn om een administrateur in vaste dienst te nemen of waarvoor een tijdelijke oplossing is gewenst.

Dienstverlening

Rokade Advies B.V. kan de financiële administratie (gedeeltelijk) verzorgen. denk hierbij aan een periodieke controle op de financiële administratie tot en met het volledig laten boeken en samenstellen van de financiële administratie bij ons op kantoor.

Naast het voeren van de boekhouding kunnen wij je ook helpen bij:

  • Het opstarten van de administratie
  • Het begeleiden bij het voeren van de financiële administratie, het debiteurenbeheer, cashmanagement
  • Het overnemen van de administratie bij een tijdelijke onderbreking zoals drukte, langdurige ziekte, zwangerschapsverlof of anderszins
  • Het controleren of de administratie nu op een juiste wijze wordt gevoerd
  • Het opstellen van periodieke (maatwerk) rapportages.

Online administraties

Wij bieden de mogelijkheid om met een online boekhoudpakket te werken, hierdoor kunnen de werkzaamheden tegelijkertijd, vanaf elke locatie met een internet verbinding, plaatsvinden. Dit voorkomt het onnodig uitwisselen van elektronische bestanden.

Geïnteresseerd? Neem dan nu contact op!

Bel 010 - 265 19 90 voor hulp of stuur ons een mail met jouw vragen.

Onze kantoorheld

Paul Westerhout